Traditionel dansk take away i Sønderborg

08 januar 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle afholde et arrangement som kræver bespisning af mange mennesker? Så er take away en mulighed for dig.

Hvad står take away menuen på hos Restaurant Colosseum?

Når du bestiller take away fra Restaurant Colosseum i Sønderborg, kan du forberede dig på lidt af et festmåltid. Menukortet kan få tænderne til at løbe i vand ved den blotte gennemlæsning, uanset om du kigger på frokost eller aften kortet.

Skal du holde middag med veninderne, eller arrangere en særlig frokost for medarbejderne og kollegerne på jobbet, er den traditionelle og vel tillavede mad fra Restaurant Colosseum altid et hit. Her kan du få den kendte og elskede herregårdsbøf – en moderne klassiker, som aldrig går af mode. Eller hvad med et lækkert Stjerneskud med frisk fisk, kaviar og håndpillede rejer?

Til herrefrokosten kan du bestille stegt flæsk ad libitum, komplet med persillesovs kartofler og rødbeder. Til ikke-kødspisere kan den klassiske fish n chips anbefales – her i en variant på sejfilet med den tilhørende ærtemos og sprøde pommes frites. Og du behøver selvfølgelig ikke at gå glip af den obligatoriske franskbrødsmad med gammelost, sky, løg og fedt til dessert!

Det er selvfølgelig ikke udelukkende a la carte retter, som kan bestilles i take away versionen. Står du for at skulle afholde Mortens Aften eller juleaften for hele familien, og har du ikke begreb skabt om hvordan man steger en and, kan denne bestilles med alt tilbehør fra Restaurant Colosseum. Og selvfølgelig kan du bestille det store julebord, når julefrokosten i firmaet skal afvikles.

Hvordan bestiller jeg take away hos Restaurant Colosseum?

Det er nemt at bestille take away hos Restaurant Colosseum. Du kan bruge den online formular på Restaurant Colosseums hjemmeside på restaurantcolosseum.dk – klik ind og læs mere om dine muligheder for at bestille take away i Sønderborg.

Flere Nyheder