Tips til at lave de bedste amerikanske pandekager

30 maj 2021
Cecilie_Brandt

Er der noget bedre, end at kunne stå op til amerikanske pandekager, som kan nydes med en god kop kaffe, te eller juice? Nej vel? Derfor er der også alle gode grunde til, at du snupper en tur i køkkenet og kaster dig over denne lækre ret.

Det særlige ved amerikanske pandekager er, at de er ekstra luftige og tykke sammenlignet med almindelige pandekager. De er derfor også helt perfekte for dig, som vil kombinere med dem med alt fra bær, sirup, Nutella eller lignende. 

Sådan laver du de bedste amerikanske pandekager

Find en opskrift på amerikanske pandekager

Når du skal lave amerikanske pandekager, så er et første godt tip, at du finder en opskrift online, du kan følge. På den måde er du mere sikker på, at pandekagerne ender ud, præcis som når du får dem serveret på café eller lignende.

Vær god til at følge opskriften 

Hvis ikke du før har lavet amerikanske pandekager, så vær gerne ekstra opmærksom på, at du følger opskriften til punkt og prikke. Så er du nemlig helt sikker på, at du får de lækreste amerikanske pandekager, når du er færdig.  

Lav dit eget twist 

Hvis du ønsker amerikanske pandekager, som er en smule sundere end normalt, så kan det anbefales, at du tilføjer banan i opskriften frem for sukker. Du kan f.eks. også udskifte sødmælken med en lettere variant. På den måde kan der være lidt ekstra kalorier at spare, og du kan nyde dine amerikanske pandekager med ekstra god samvittighed. 

Find din opskrift på amerikanske pandekager her

Hvis det gerne må være ekstra nemt for dig at finde en opskrift på velsmagende amerikanske pandekager, så kan du starte lige her. Her har du også rig mulighed for at tilpasse opskriften til det antal af personer, som skal nyde dem med dig. 

Flere Nyheder