Thai massage – en effektiv massageform

01 november 2021
Astrid Pedersen

editorial

Føler du dig stiv og øm i muskler og led, og døjer du med smerter og spændinger i din krop? Så burde du prøve en thai massage.

Hvorfor skal jeg vælge thai massage?

Du skal vælge thai massage hvis du ønsker en effektiv massage som giver både velvære og fornyet energi. Thai massage er en mere aktiv form for massage end dem vi traditionelt kender – for eksempel fysiurgisk massage – idet massøren i højere grad bruger både hænder, underarme, fødder og albuer i forbindelse med massagen.

Samtidig vil massøren benytte sig af forskellige stræk så din krop får ekstra meget ud af behandlingen. Og ofte er thai massage kombineret med luksuriøs hot stone massage som giver ekstra cirkulation og bløder musklerne i ryggen op.

Hvor kan jeg få thai massage i Vamdrup?

Hvis du er bosat i eller i omegnen af Vamdrup kan du få thai massage hos den dygtige og erfarne Tik Sara, som ejer og driver massage klinikken Tik Saras Massage.

Tik Saras Massage er leveringsdygtig i flere forskellige former for massage, her under Gua Sha massage, thai massage og sports massage. Hos Tik Saras Massage får du en grundig massage med udgangspunkt i din krops individuelle disposition. Tik Sara tager altid hensyn til eventuelle skader og skavanker, og gør sig umage for at få dig til at føle velvære under massagen.

Du vil opleve at den skønne thai massage hos Tik Saras Massage sætter gang i dit blodomløb, blødgør dine muskler og led, og giver en fantastisk nattesøvn. Med regelmæssige besøg hos Tik Saras Massage vil du for alvor kunne nyde godt af de langtidsvirkende effekter af massagen, her under færre spændinger og smerter samt en bedre holdning og mere energi i hverdagen.

Du kan læse mere om Tik Saras Massage, og booke tid til din første behandling, på tiksarasmassage.dk.

Flere Nyheder