Skab indre ro og balance – forløs dine traume med TZ terapi

06 januar 2019
Astrid Pedersen
Skab indre ro og balance - forløs dine traume med TZ terapi

Kroppen gemmer på traumer, lige som mange ubehagelige oplevelser står lys levende for os i sindet. Selv om vi skulle have fortrængt de mest traumatiserende oplevelser i hukommelsen, vil kroppen stadig ”huske” dem – og dette vil påvirke funktionsniveauet både fysisk og mentalt.

Spændinger og andre fysiske symptomer på intern dysfunktion så som stammen, migræne, forvirring, koncentrationsbesvær, nervøsitet, præstations angst og lignende har ofte rod i et fysisk eller psykisk traume. Og de fleste former for moderne vestlig medicin, for eksempel beta blokkere, antidepressive præparater, smertelindrende eller søvn inducerende medicin fjerner allerhøjest de overfladiske symptomer. Den grundlæggende balance i krop og sjæl vil forblive forrykket, således at energien ikke kan flyde frit, og kroppen kan hele sig selv.

TZ – hurtigt virkende og effektiv terapi mod traume relaterede lidelser

Er du for eksempel ramt af stress, en fødsels depression, eller generaliseret angst, kan en moderne alternativ terapi form som for eksempel TZ være dig til stor hjælp. Din TZ terapeut vil, med udgangspunkt i din unikke historik og dine individuelle problemstillinger, tilrettelægge et TZ forløb, som er skræddersyet til dig. TZ – som er en forkortelse for Traumeforløsende Zoneterapi, er en alternativ og holistisk behandlingsmetode, som er udviklet af Lonni Stærk, indehaver og grundlægger af Stærk Helse i Thisted.

TZ bygger på de grundlæggende principper inden for såvel klassisk zoneterapi som Tankefelts Terapi (TFT), Emotionel Friheds Teknik (EFT), DP4, Deep Peat, Enlightenment, samt Matrix og regressions terapi. Formålet med TZ er at forløse de traumer, som blokerer for kroppens positive energier, således at kroppen får det nødvendige overskud til at hele sig selv. Metoden har med stor succes været anvendt i Lonni Stærks klinik siden 2013, og mange klienter melder om forbedringer i livskvalitet efter blot én session.

Hvis du kunne tænke dig at prøve TZ mod eksempelvis stress, depression, angst eller søvnbesvær, kan du booke tid via hjemmesiden https://staerkhelse.dk/behandlinger/tz/ 

Flere Nyheder