Skab balance mellem krop og sind med terapi

25 oktober 2019
admin

Føler du dig udbrændt og udmattet i krop og sind – måske fordi du er ved at komme dig oven på stress? Så kan du med sikkerhed få glæde af et kropsterapi forløb.

Hvad kan jeg opnå med kropsterapi?

Kropsterapi er for dig, som døjer med smerter i kroppen, som er tilbagevendende og derfor ikke lader sig træne eller massere bort. Disse smerter kan nemlig hidrører fra et tidligere traume eller en dårlig oplevelse, som lagres i kroppen.

Smerterne er din krops måde at fortælle dig, at du skal vælge en anden vej, eller stoppe op og tage dig selv alvorligt. Måske har du glemt at lytte til disse signaler, hvorfor de med tiden er forværret og blevet til permanente tilstande. Det kan for eksempel være kronisk stress – en tilstand, som er vanskelig at slippe fri af uden behandling.

Her er det ikke altid, at almindelig psykoterapi og samtale terapi slår. Det kan være nødvendigt at arbejde med kroppen som en mulig indgang til løsning af de dybere liggende problemer. Kroppen reagerer mere umiddelbart end det kognitive sind, og derfor vil din terapeut via manipulation og berøring kunne få lettere adgang til det underbevidste sind, hvorfra alle de uhensigtsmæssige handlemønster og tanker stammer.

Du vil selv opnå en øget kropsbevidsthed og en dybere erkendelse af sammenhængen mellem det fysiske og det mentale. Når du gennemgår et forløb hos en dygtig kropsterapeut, vil du samtidig få en række øvelser, du selv kan udføre derhjemme, og som vil gøre vejen til at nå dit mål endnu kortere.

Hvor finder jeg en dygtig kropsterapeut?

Hvis du leder efter en kropsterapeut, som kan hjælpe dig med kropsterapi i aalborg, kan du med fordel tage kontakt til Birgitte Jørgensen. Birgitte Jørgensen er uddannet kropsterapeut og psykoterapeut, og kan således inddrage alle aspekter af såvel kognitiv terapi som psykomotorisk terapi i sin behandling. Læs mere på kroppsykoterapeut.dk

Flere Nyheder