Se en kostvejleder som en mulighed og ikke en begrænsning

30 september 2019
admin

Du frygter måske, at en kostvejleder bliver sådan en hær-type af en officer, der koster rundt med dig og beder dig om at spise salatblade som en anden kanin, mens du får høvl, hvis du ikke husker at motionere mindst tre timer i døgnet.

Nogle mennesker vælger da selv en kostvejleder til, og det kan være svært nok i sig selv, fordi det kan føles som et nederlag, at man som almindeligt mennesker ikke kan finde ud af at spise ordentligt, så det ikke sætter sig sygdomme på ens krop.

Men årsagen kan også ses i den verden, vi lever i, hvor alt er forarbejdet, fyldt med kemikalier og E-numre, som gør, at man nok næppe spiser noget naturligt.

Desuden kan den slags mad gøre, at man bliver afhængig af det, og hvis man er vokset op i sådan en miljø, hvor man bare spise sådan, så vidste man nok bare ikke bedre og er fortsat i samme rille.

Derfor skal man se sig selv som en vinder, fordi man vælger at gøre noget aktivt ved ens livsstil; og man kan jo ikke vide alt selv, så det kan kostvejlederen blandt andet hjælpe dig med.

Selv hvis kommunen tildeler dig sådan en, fordi de mener, det kan øge dine chancer for at finde arbejde, så skal du også gribe muligheden og se det som en chance for at få arbejde.

Ikke alle kostvejledere er dog lige gode, men hvis vi i al ydmyghed skal fremhæve en dygtig kostvejleder, så må det blive Frede Damgaard, der også er at finde på www.frededamgaard.dk, og som er blandt de bedste i landet.

Godt nok er han kostvejleder i Aarhus, man han er virkelig en person, der er værd at køre langt efter, hvis man vil få det fulde udbytte af en god kostvejleder. 

Flere Nyheder