Professionel par terapi hos autoriseret psykolog

29 september 2019
admin

Oplever du, at dit parforhold er ved at gå op i limningen? Tilbringer du og din partner mere tid med at skændes eller hakke på hinanden, end i kærligt og fortroligt samvær? Så kan det være, at det er tid til et par terapi forløb.

Hvordan foregår par terapi hos Karina Elver Hansen?

Når du og din partner booker en tid til par terapi hos autoriseret psykolog Karina Elver Hansen, kan I roligt belave jer på en oplevelse, som vil ændre jeres syn på hinanden – og på jer selv som individer. I vil komme til at gennemgå et forløb, under hvilket I vil udvikle jer på det menneskelige og åndelige plan i et tempo, som I næppe ville have troet muligt.

I vil begge få en langt dybere forståelse af de mekanismer, som har gjort forholdet vanskeligt, og som over tid har fået lov til at skabe negative forestillinger, tanke og handle mønstre, som har påvirket forholdets dynamik i en giftig retning. Og I vil få mulighed for at nedbryde disse gamle forestillinger og mønstre, således at I får et solidt fundament, på hvilke I kan genopbygge forholdet i en nyere og stærkere version.

Hos autoriseret psykolog Karina Elver Hansen arbejdes der med såvel tanker og følelser som med adfærd og kropslige oplevelser. I vil opleve, at jeres indbyrdes kommunikation og samspil afdækkes og belyses fra vinkler, I aldrig selv har opdaget – og hvad det er, der skaber de uhensigtsmæssige mekanismer, som fører til nye konflikter og optrapning af eksisterende. Mange af disse mekanismer kan have rod i jeres fortid før I fandt sammen, hvorfor det kan være nødvendigt at gøre op med denne i samme ombæring.

Hvis du og din partner har brug for hjælp, kan I således trygt kontakte autoriseret psykolog Karina Elver Hansen – her er I i gode, erfarne og professionelle hænder! Læs mere på http://www.karinaelver.dk/index.php/parterapi 

Flere Nyheder