Professionel øjenlæge sikrer dig et godt syn

09 oktober 2019
admin

Dine øjne de skal se

Det var Lis Sørensen, der engang hittede med sangen, dine øjne de skal se, se på det, de gerne vil. Og netop det at have et godt syn, er det helt afgørende for, at du kan fungere godt i hverdagen. Dine øjne kan dog, ligesom resten af kroppen, blive ramt af sygdomme eller slid, som kommer med alderen. Trænger du bare til briller eller kontaktlinser, kan du nøjes med at besøge en optiker. Men hvis dit syn trues af sygdomme som stær, så er det med at komme til en professionel øjenlæge, der kan give dig synet tilbage. En sådan øjenlæge finder du hos Vibenhus Øjenklinik, der er din øjenlæge i København.

Få styr på din stær

Øjensygdomme kommer typisk med alderen, men kan heldigvis for det meste behandles, så du ikke får men af dem. Grøn stær er en af de mest udbredte øjensygdomme herhjemme. Du vil typisk få hovedpine og kraftige øjensmerter. Kvalme og eventuelt opkastninger er også symptomer på, at du måske er ramt af denne type stær. Grøn stær skal tages meget alvorligt, da denne sygdom kan gøre dig blind, hvis du ikke kommer i behandling. Heldigvis tilbyder øjenlæge Sven Jacobsen dig en effektiv laserbehandling af både grøn stær og efterstær. Hvis du på et tidspunkt oplever, at du får nedsat syn, både når du kigger langt og tæt på, så kan det også være et symptom på grå stær. Dette sker fordi linsen i dit øje med alderen bliver uklar. Denne øjensygdom kan du også komme i behandling for hos Vibenhus Øjenklinik.

I trygge hænder

Vibenhus Øjenklinik ligger på det skønne Østerbro tæt på en af de nyåbnede metrostationer. Her tager øjenlæge Sven Jacobsen imod dig, der har problemer med dit syn. Her håndteres alt lige fra stær til skelen og til akutte tilstande som bygkorn, nethindeløsning og infektioner. Med det nyeste udstyr og mange år i branchen er du i trygge hænder hos denne øjenlæge, der er speciallæge i øjensygdomme.

Flere Nyheder