Lydbøger kan motivere dig til at komme op af sofaen

23 april 2019
Emilie Jacobsen
Lydbøger kan motivere dig til at komme op af sofaen

For de fleste af os kan der være dage, hvor vi har svært ved at tage os sammen til at komme ud at dyrke motion. Det er koldt, det regner, eller lysten er der bare ikke lige. Derfor er det en god ide, at du sørger for at have noget, der kan motivere dig til at komme af sted – udover motionen selv selvfølgelig. Noget af det, som du kan bruge til at lokke dig selv med, er lydbøger. Du kan nemt høre dem, når du dyrker en lang række forskellige former for sportsgrene. Det er med til at gøre, at du er underholdt imens. 

Når du vælger en spændende lydbog som en krimi, vil du hele tiden være nysgerrig efter at finde ud af, hvad der så sker. Det kan være med til at give dig yderligere motivation til at komme af sted. Når du hele tiden er nysgerrig efter at finde ud af, hvem morderen er, vil du naturligt have lyst til at komme mere ud at dyrke motion. Det er selvfølgelig vigtigt, at du laver en aftale med dig selv om, at du kun må høre lydbog, når du dyrker motion – ellers er din motivation til at komme op af sofaen nok desværre ikke helt så stor. 

Der findes mange forskellige steder, hvor du har mulighed for at købe eller låne lydbøger. Et af de steder, hvor du finder et virkelig stort udvalg, er på politikenbooks.dk. Der bliver hele tiden tilføjet nye lydbøger, så du hele tiden kan have noget nyt at høre på dine ture. Det er med til at gøre, at du aldrig kommer til at kede dig. 

De fleste mobiltelefoner og andre devices kan i dag indeholde en stor mængde lydbøger. Du kan derfor nemt indkøbe en masse, som du så kan arbejde dig igennem, når du løber. 

Flere Nyheder