Kyndig og kompetent familieterapi hos autoriseret psykolog

25 oktober 2019
admin

Det kan være hårdt at stifte familie. Mange nybagte forældre føler sig overvældet af alle de krav og forventninger, som vælter ned over dem i såvel de tidlige stadier af barslen som senere hen, når de skal forestille at agere på arbejdsmarkedet og samtidig balancere forældre rollen med alt, hvad denne indebærer.

Dette kan give anledning til gnidninger i forholdet, såvel det der eksisterer forældrene imellem, og det, der udgør familiens egen dynamik. Selve det at stifte familie kan for mange mennesker rive op i traumer og erindringer om svigt i deres egen barndom, som de måske havde fortrængt – og som partneren derfor ikke er vidende om.

Som forældre kan man også risikere, at en børnepsykiatrisk diagnose hos et eller flere børn kan vælte læsset og yderligere vanskeliggøre forældre rollen. En del familier har brug for professionel assistance til at overkomme de problemer, familielivet således kan medføre.

Ønsker du at styrke din familie og komme ud af den onde cirkel, kan du med fordel konsultere en dygtig psykolog med ekspertise inden for familie terapi og børn og unge psykologi.

Jens Henrik Thormann – autoriseret psykolog med speciale i familieterapi

Leder du efter en autoriseret psykolog i Odense, som kan hjælpe dig og din familie med at skabe et stærkt sammenhold og komme tilbage på det rette spor, kan du med fordel kontakte autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann. Jens Henrik Thormann er uddannet Cand. pæd. psych. fra Danmarks Pædagogiske Universitet, og har i kraft af sin efteruddannelse i Psykoanalytisk Psykoterapi opnået certificering hos Dansk Psykolog Forening.

Jens Henrik Thormann har desuden mange års erfaring inden for arbejdet med blandt andet børn med blandings diagnoser, og har samtidig specialiseret sig inden for familieterapi. Jens Henrik Thormann har høstet en stor del af sin erfaring gennem arbejdet med psykologisk behandling på behandlingshjem og andre pædagogiske miljøer omkring børn med udviklingsforstyrrelser samt konsulent arbejde hos Pædagogisk Psykologisk Rådgivning.

Du kan læse meget mere om Jens Henrik Thormann på psykologpraksis-odense.dk

Flere Nyheder