Kvalitetsslagtning af grise, køer og lam

31 oktober 2019
admin

De bedste produkter til forbrugeren

De fleste danskere elsker stadig at få et dejligt stykke kød på deres tallerken til aftensmaden. Kød smager pragtfuldt, og det mætter også virkelig godt. Men for at kødet kan lande på dit middagsbord, kræver det jo, at et dyr må lade livet i den anden ende. Dette er naturens orden. Sådan har mennesker overlevet igennem mange tusind år. Herhjemme spiser vi meget gris, ko og lam, som både bliver slagtet og udskåret af professionelle slagtere som dem, du kan møde hos Kosakgårdens Slagteri i Slangerup. Slagtere der ved nøjagtig, hvordan man behandler dyret, mens det er i live, og efterfølgende kan håndtere kødet, så du som forbruger får det bedste produkt.

Dyrevelfærd giver kvalitetskød

Slagtning af dyr kan foregå på store industrialiserede slagterier eller på mindre steder som for eksempel Kosakgårdens Slagteri. Fordelen ved at dyr bliver slagtet et mindre sted er, at der her er overskud til at gøre arbejdet ordentligt. Hvis dyrene bliver stresset inden slagtning, er der ikke bare tale om uetisk opførsel, det kød der kommer op at hænge på krogene efterfølgende vil blive af en ringere kvalitet. Hos Kosakgårdens Slagteri har slagterne altså alt muligt god grund til at behandle dyrene og det kød de indeholder med den absolut største respekt. Det handler om dyrevelfærd og om altid at kunne levere et kvalitetsprodukt ud af huset.

Helstegt pattegris skaber begejstring

Hos Kosakgårdens Slagteri kan du få skåret og vakuumpakket køer, grise og lam, lige som du gerne vil have det. Skal du eksempelvis have stor fest i baghaven, så kan dette mindre slagteri også tilbyde dig en helstegt pattegris. Noget der skaber stor jubel og begejstring hos de fleste. Endelig er Kosakgårdens Slagteri også godkendt af myndighederne til at udføre økologisk slagtning. Denne godkendelse er opnået, da slagteriet opfylder alle de krav til slagtning af dyr, som fødevaremyndighederne stiller. Ved altid at efterleve alle regler på området, har Kosakgårdens Slagteri også fået en elite-smiley. Så ønsker du et dejligt stykke kød fra et dyr, der har været i de bedste hænder, så kom forbi gårdbutikken hos Kosakgårdens Slagteri.

Flere Nyheder