Kranio Sakral Terapi i Holstebro – til børn og voksne

01 april 2022
Astrid Pedersen

editorial

Hvis du hører til den store gruppe af danskere som døjer med en funktionel lidelse, uforklarlige og vedblivende smerter eller måske kronisk træthed, depression eller angst, har du brug for en blid behandlingsform. Og her kan kranio sakral terapi med stor sandsynlighed være noget for dig.

Hvem kan have glæde af kranio sakral terapi?

Mange typer patienter har stor glæde af den blide og effektive behandling. Især klienter, som lider af systemiske autoimmune lidelser i hud, muskler, led eller bindevæv, og som derfor ikke tåler manuel behandling som for eksempel massage særlig godt, vil kunne opnå gode resultater med denne skånsomme form for terapi.

Det samme gør sig gældende for patienter med hjernerystelse, piskesmæld eller neurologiske sygdomme eller senfølger efter hjerneskade. Og endelig er der god evidens for at børn med autisme eller ADHD kan finde ro med kranio sakral terapi.

Kranio Sakral Terapi holstebro

Hvor kan jeg få kranio sakral terapi i Holstebro?

Hvis du er bosiddende i eller i nærheden af Holstebro kan du med fordel vælge den dygtige og erfarne kranio sakral terapeut Lis Hauge hvis du ønsker den bedste behandling.

Lis Hauge har mange års erfaring med kranio sakral terapi og andre former for alternativ behandling, og står kar til at hjælpe dig med dine problematikker. Hos Lis Hauge er du, med andre ord, i sikre og professionelle hænder. Lis Hauge kan hjælpe med alt hvad der vedrører smerter og ubalancer i din krop, lige som du kan få hjælp til dit barn eller din baby i den hyggelige klinik.

Foruden kranio sakral terapi til voksne har Lis Hauge nemlig specialiseret sig i baby kranio sakral terapi. Denne behandling er yderst skånsom og kan blandt andet hjælpe børn med kolik eller skæv rygstilling. Du kan læse mere om Lis Hauge, og bestille tid til dig eller til dit barn, via hjemmesiden lishauge.dk

Flere Nyheder