Kostvejledning med erfaren DET Ernæringsterapeut

29 juli 2021
Tina Høy

Har du nogle helbredsmæssige gener – måske små gener, der irriterer lidt i det daglige, og som du har vænnet dig lidt til, men som ville være skønt at dulme eller slippe for? Eller en sygdom, hvor du er interesseret i at se sygdommen fra flere vinkler og ikke kun tage medicin?

Kosten har stor betydning for vores helbred og velvære, og man ved mere og mere om ernæringsterapi. Så hvis du har lyst til at forsøge at supplere med behandling, som ikke har bivirkninger, som medicin har, men måske kan hjælpe dig, kan du prøve et supplement til medicin eller andre behandlinger, nemlig at tale med en kostvejleder, som er veluddannet og meget erfaren.

 Arbejdet med kostens betydning siden 1974

Frede Damgaard er kostvejleder i Århus. Han har fokuseret på kostens betydning for menneskers helbred siden 1974. Han er uddannet DET Ernæringsterapeut, Biopat/Naturopath samt phytoteerapeut/urteterapeut. Foredrag og undervisning på skoler og uddannelsescentre i Skandinavien er en del af hans arbejde.

Alle mennesker og deres syndromer, lidelser og ubalancer er forskellige og et tegn på, at noget ikke fungerer optimalt i kroppen og skal vurderes individuelt.

Frede Damgaard kan hjælpe ved mange forskellige symptomer. Måske har du problemer som følge af overgangsalderen, stofskiftelidelser, stress, fordøjelsesbesvær, inflammationer mm. Er du meget træt, har piskesmæld, knogleskørhed, hjerte- eller kredsløbssygdomme eller hudproblemer?

Vega-check (scanning af 7 forskellige samvirkende organsystemer) og Vega-test (kost/fødevarereaktioner) samt Iris analyse er analysemetoderne, der bruges til at supplere hinanden og vise, hvordan det står til med helbredet. Samt urintest, spørgeskema og livsstilsvægt og naturligvis en god samtale, så Frede Damgaard kan spore sig ind på dine problematikker.

Hvad får du hos Frede Damgaard?

Når I har talt sammen, og du er blevet analyseret, bliver du vejledt med de rette vitaminer, mineraler, kostændring, urter og andre kosttilskud.

På https://www.frededamgaard.dk/ kan du få et indtryk af Frede Damgaards arbejde og fx se en video om hans holdning til sukker og sødemidler, gluten, fedtsyrer, et langt liv mm.

Flere Nyheder