Kom gennem depression og sorg med hjælp fra en psykolog

25 oktober 2019
admin

Alle mennesker gennemlever fra tid til anden en krise eller en svær periode i løbet af deres liv. Det kan for eksempel være sorg efter et dødsfald, stress efter en skilsmisse eller samlivs ophør, eller den ubærlige følelse af uretfærdighed, man ofte kan sidde tilbage med, når en i familien rammes af alvorlig sygdom eller misbrug. Når man er midt i en sådan krise, kan det være rigtig svært at komme ud på den anden side – og mange oplever, at det at kæmpe sig ud af en svær periode ofte kommer med en pris. Man kan betale dyrt for at gennemleve hårde perioder, blandt andet med stress, depression eller udbrændthed. Og denne tilstand kan strække sig langt ud over sorg perioden.

Få hjælp til at komme igennem sorg, depression eller stress med hjælp fra en autoriseret psykolog

Hvis du vil undgå, at denne tilstand bliver permanent – og således varer resten af dit liv – kan du eventuelt søge professionel hjælp til at komme videre. Af og til kræver denne form for langtrukne kriser en form for selvudvikling, førend de mørke skyer letter. Og her kan en dygtig terapeut være en stor hjælp.

Når du skal vælge den behandler, som skal hjælpe dig med at overkomme en svær livs situation, bør du vælge en dygtig autoriseret psykolog med speciale inden for sorg og krise håndtering. Det er kun et ekstra plus, hvis din psykolog har en lang historie med professionel behandling af stress, angst eller depression – og særligt er det en god idé at opsøge en autoriseret psykolog, som tilbyder behandling efter mere end én metode.

En sådan behandler finder du i Vejby, hvor autoriseret psykolog Mette Herslund residerer. Hos Mette Herslund er du garanteret en respektfuld og professionel behandling, som med garanti kan hjælpe dig godt på vej mod en mere balanceret tilværelse. Læs mere på psykologmetteherslund.dk

Flere Nyheder