Hvornår er det nødvendigt at gå i parterapi?

Hjem » Hvornår er det nødvendigt at gå i parterapi?

Parterapi er en oplagt løsning, hvis forholdet er gået i hårdknude.

Er I trætte af konstant at gå rundt og blive irriterede på hinanden og kede af at skændes, eller føler I begge at den anden er for meget, kan det skyldes dårlig kommunikation i parforholdet. Der kan også være opstået et tillidsbrud, for eksempel i forbindelse med utroskab.

En sur stemning i parforholdet kan være afstedkommet af familie forøgelse som ofte fører til stress og i mange tilfælde har en negativ indvirken på sexlivet. Dette kan påvirke begge parter i parforholdet og føre til yderligere splittelse. Og her har vi at gøre med en nedadgående spiral som det kan være meget svært at vende på egen hånd.

Det er i sådanne tilfælde at parterapi er helt på sin plads. Med hjælp fra en dygtig parterapeut kan I begge få sat ord på de ting der nager. I kan få mulighed for at vende de problemstillinger som er dominerende for jeres forhold.

På den måde kan I begge opnå en dybere indsigt i de perspektiver som er på netop disse problemstillinger. Og denne indsigt kan være nøglen til at komme ud af den kedelige trummerum.

Hvor kan vi gå til parterapi i Vanløse?

Hvis du og din partner gerne vil have jeres parforhold tilbage på det rette spor, og genfinde kærligheden og respekten for hverandre, kan I således med stor fordel opsøge en parterapeut. Det er en god idé at finde en parterapeut tæt på bopælen da det på den måde er nemmere at overholde aftaler.

Er I bosiddende på Frederiksberg, i Vanløse eller andetsted i dette område kan I vælge den dygtige og erfarne psykoterapeut Camilla Wisøfeldt som jeres sparring partner ud i parterapi. Camilla Wisøfeldt har mange års erfaring inden for såvel psykoterapi som parterapi og vil med sikkerhed kunne hjælpe jer. Du kan læse mere på camillaw.dk.

Onlinesalg ApS
Gammel Køge Landevej 55
DK-2500 Valby
Tlf. +45 44 40 40 65
CVR 33640684

Scroll til toppen