Hvornår er det nødvendigt at gå i parterapi?

04 juni 2021
Astrid Pedersen

Parterapi er en oplagt løsning, hvis forholdet er gået i hårdknude.

Er I trætte af konstant at gå rundt og blive irriterede på hinanden og kede af at skændes, eller føler I begge at den anden er for meget, kan det skyldes dårlig kommunikation i parforholdet. Der kan også være opstået et tillidsbrud, for eksempel i forbindelse med utroskab.

En sur stemning i parforholdet kan være afstedkommet af familie forøgelse som ofte fører til stress og i mange tilfælde har en negativ indvirken på sexlivet. Dette kan påvirke begge parter i parforholdet og føre til yderligere splittelse. Og her har vi at gøre med en nedadgående spiral som det kan være meget svært at vende på egen hånd.

Det er i sådanne tilfælde at parterapi er helt på sin plads. Med hjælp fra en dygtig parterapeut kan I begge få sat ord på de ting der nager. I kan få mulighed for at vende de problemstillinger som er dominerende for jeres forhold.

På den måde kan I begge opnå en dybere indsigt i de perspektiver som er på netop disse problemstillinger. Og denne indsigt kan være nøglen til at komme ud af den kedelige trummerum.

Hvor kan vi gå til parterapi i Vanløse?

Hvis du og din partner gerne vil have jeres parforhold tilbage på det rette spor, og genfinde kærligheden og respekten for hverandre, kan I således med stor fordel opsøge en parterapeut. Det er en god idé at finde en parterapeut tæt på bopælen da det på den måde er nemmere at overholde aftaler.

Er I bosiddende på Frederiksberg, i Vanløse eller andetsted i dette område kan I vælge den dygtige og erfarne psykoterapeut Camilla Wisøfeldt som jeres sparring partner ud i parterapi. Camilla Wisøfeldt har mange års erfaring inden for såvel psykoterapi som parterapi og vil med sikkerhed kunne hjælpe jer. Du kan læse mere på camillaw.dk.

Flere Nyheder