Hvorfor gå i parterapi?

01 november 2021
Astrid Pedersen

editorial

Måske bryder du dig ikke om tanken om at skulle lufte dit snavsede vasketøj foran en vidt fremmed person. Men her skal du huske på at en parterapeut er en professionel fagperson som har til opgave at hjælpe.

Hos en dygtig parterapeut vil I kunne få den hjælp I har brug for. Og da en parterapeut er underlagt tavshedspligt vil intet af det I taler om nogen sinde slippe uden for konsultationens fire vægge.

Hvor finder jeg en dygtig parterapeut i Vanløse?

Hvis du og din partner har bopæl i det københavnske kan I med fordel gå til parterapi i Vanløse. Her finder I nemlig Heidi Lykke Lihn som står bag den velrenommerede psykoterapeut praksis Lihn Life Coaching.

Hos Heidi Lykke Lihn er I i trygge og erfarne hænder. Heidi Lykke Lihn har lang erfaring med parterapi og har igennem flere år coachet og vejledt par som ønskede at forbedre deres forhold. Hvis I begge deler et fælles mål om at udvikle forholdet – eller måske afvikle dette på hensigtmæssig vis – kan Heidi Lykke Lihn med sikkerhed hjælpe.

Lihn Life Coaching tilbyder parterapi i trygge rammer hvor I begge kan føle jer velkomne. I får mulighed for at sætte ord på jeres følelser, og for at give hinanden et pusterum fra hverdagens skærmydsler. Med hjælp fra Heidi Lykke Lihn kan I opnå en bedre forståelse af de mønstre og mekanismer som ligger til grund for de dynamikker der styrer jeres forhold.

I kan komme op i helikopteren og skabe et overblik over jeres fælles historik, og få en dybere indsigt i hvordan forholdet er endt hvor det er. Og I vil kunne få hjælp til at opnå jeres mål, hvad end dette består i at styrke jeres sammenhold eller skilles i mindelighed.

Du kan læse mere om Heidi Lykke Lihn fra Lihn Life Coaching på hjemmesiden lihncoaching.dk.

Flere Nyheder