Hvor finder jeg mit lokale apotek i Lyngby?

12 oktober 2020
Astrid Pedersen

Er du bosiddende i den nordlige del af Østsjælland, nærmere betegnet Lyngby eller omegn, og leder du efter et centralt beliggende apotek? Så behøver du ikke at lede længe.

Midt på Lyngby Hovedgade finder du Lyngby Svane Apotek – dit apotek i Lyngby. Lyngby Svane Apotek er leveringsdygtig i alle former for håndkøbs medicin, apoteker varer, kost tilskud, og selvfølgelig udlevering af læge ordineret medicin.

Du kan få alle tænkelige former for rådgivning og vejledning omkring såvel receptpligtig medicin som håndkøbsmedicin hos de dygtige medarbejdere som tæller såvel farmaceuter som farmakonomer. Og så kan du få vejledning angående eksempelvis rygestop, vægttab eller diabetes hos Lyngby Svane Apotek.

Få udstedt dit pillepas til rejsen hos Lyngby Svane Apotek

Hos Lyngby Svane Apotek kan du tilmed bestille sit pillepas – et dokument som det er nødvendigt at medbringe når du rejser med visse former for medicin. Dette drejer sig eksempelvis om benzodiazepiner, stærkt smertestillende medicin som for eksempel opioider og opiater, og andre former for receptpligtig medicin som er behæftet med euforiserende bivirkninger.

Dit pillepas skal verificere at den medicin, du medbringer på din rejse, er til eget brug – og at der ikke er tale om smugler varer eller ulovligt gods.

Skal du således ud og rejse, for eksempel på ferie, er det vigtigt at du på forhånd får udfærdiget et pillepas.dette gøres ved at du henvender dig på apoteket medbringende den medicin der skal attesteres samt dit eget pas. Medicinen skal være udleveret fra pågældende apotek, i dette tilfælde Lyngby Svane Apotek.

Du bør henvende dig i god tid da det tager noget tid at fremstille pillepas – og der skal fremstilles pillepas for hvert enkelt lægemiddel som skal medbringes på rejsen. Et pillepas er gyldigt i tredive dage fra udstedelsen.

Du kan læse mere om Lyngby Svane Apotek og om hvorledes du får udstedt et pillepas på hjemmesiden https://lyngby.apotekeren.dk/serviceydelser/pillepas 

Flere Nyheder