Hvad er Reiki healing?

18 april 2021
Silje_Marketingtime

Går du med tanker om at lære at heale? Så er den gode nyhed, at alle som udgangspunkt kan heale. Nogle gør det bevidst, mens andre gør det ubevidst. Det er en naturlig medfødt evne vi mennesker har, hvorfor det er noget alle kan gøre. Der er naturligvis forskel på, hvor meget og hvor lidt man hver især er i stand til at heale.

Der findes også forskellige typer og metoder til healing. Hvis du f.eks. tager Reiki healing, så er det healing, hvor du lægger en hånd på et menneske. Det er den sammenkobling der skal være, før du kan overføre energi til den anden part. Healing kan du også anvende på potteplanter, dyr, børn eller andet, som du kan placere din hånd på. 

Hvad er Reiki healing?

Reiki healing er måske en af de mest velkendte og populære healingbehandlinger. Den stammer tilbage fra anden verdenskrigen i det forrige århundrede. Det er en metode der oprindeligt stammer fra Japan. Efter anden verdenskrigen var der en japansk/amerikansk kvinde der blev helbredt for kræft gennem Reiki healing. 

Herefter tog det fart med denne metode, hvor man praktiserer det rundt i hele verden i dag. Det kom for alvor til Danmark tilbage i 1984.

Reiki healing kan oversættes direkte til universets energi. Det vil sige, at det er en behandling, hvor man som healer ikke skal bruge sin egen energi. Der findes mange energi omkring os, hvorfor man her benytter denne energi, når man skal heale. 

Reiki healing virker som en beroligende og afslappende behandling, som genopretter balancen i kroppen hos den person du healer. Det giver en ro i kroppen, så der er plads til at genoprette de ubalancer der måtte være.

Find en underviser der kan lære Reiki healing

Hvis du er på jagt efter undervisning i Reiki healing, kan du med fordel besøge http://christo.dk/om-healing-2/om-reiki-healing/.

Flere Nyheder