Hav troen med dig, når du skal have terapi

25 oktober 2019
admin

Tro kan som bekendt flytte bjerge, og det er da også beviseligt, at hvis man er positivt indstillet omkring noget, så er kroppen og sindet mere modtagelige for at modtage dette og hint, som det nu skal være.

Det er egentlig ikke at sidestille med at være totalt ukritisk overfor noget, for så kan man måske ligefrem gå efter, at noget partout skal have en virkning, selvom det ikke har det, bare fordi man lagde al ens energi, tiltro og tid i det.

Man taler jo også om placebo-effekt, og ganske kort er det bevist via forskning, at patienter der fik at vide, at de fik medicin, men som rent faktisk modtog noget helt nyttesløst såsom vand, faktisk gave dem en bedring.

Det er fordi, at kroppen blandt andet er indstillet på, at den gerne vil have det bedre, og det starter i hovedet på en, at man sender signaler til den om, at man ønsker at få det bedre, uanset hvad det skal koste.

Opgiver man først at få det bedre, så forplanter disse negative tankebaner sig til resten af kroppen. Medicin, behandling, terapi og videre kan sagtens gøre en lindring på patienten alligevel, mens hvis man ikke har krop og sjæl med i det, så er det ikke garanteret, at det vil gøre den store forskel, som det ellers ville have gjort, hvis patienten var positivt indstillet.

Desuden siger man også, at kroppen ved bedst, og uanset den indstilling man har til livet, så er kroppen indstillet på at overleve, så når den siger, at der er noget, der kan forbedres eller gøres anderledes, så siger den det videre til resten af kroppen.

Derfor skal man vælge kropsterapi fra følgende instans, da de ved, at man skal lytte til patientens krop for at finde frem til den individuelle behandlingsform, der kommer til at yde den største lindring: http://kroppsykoterapeut.dk/kropsterapi/

Flere Nyheder