Har du skulderproblemer? Så opsøg en reumatolog

10 november 2021
Cecilie_Brandt

editorial

Døjer du med skulderproblemer? Så behøver du heldigvis ikke døje med det selv ret meget længere. Der kan nemlig være rigtig god hjælp at hente til de smerter eller gener du oplever, hvis du kontakter en reumatolog. 

Derfor skal du kontakte en reumatolog ift. dine skulderproblemer

Reumatologen har generelt viden omkring smerter i kroppen

Til dit held så er en reumatolog den helt rette at gå til, når det kommer til skulderproblemer. For generelt har denne fagperson særlig viden omkring diverse smerter i bevægelsesapparatet. Lige præcis skulderudfordringer er dog på listen over vedkommendes spidskompetencer. 

Få stillet en korrekt diagnose med din skulder

Når du henvender dig til en reumatolog kan du forvente, at du først skal have undersøgt skulderen nærmere. For det vil være nødvendigt med en mere præcis diagnose, hvis der skal sættes en behandling i gang, som kan afhjælpe de problemer, du døjer med. 

Få den behandling du har brug for

En tredje god grund til at kontakte en reumatolog ift. dine skulderproblemer er, at du kan få den behandling, du har brug for. Her skal det dog nævnes, at en reumatolog ofte anvender øvelsesterapi, både til at forebygge og behandle forskellige skulderlidelser. 

Udover øvelsesterapi så kan reumatologen også tage andre behandlinger i brug samtidig, så du hurtigere kan opleve smertelindring og få mere bevægelighed tilbage.

Skal du finde en reumatolog til dine skulderproblemer? 

Hvis du allerede nu vil finde en reumatolog, som kan hjælpe med dine skulderproblemer, så start gerne med at lave en søgning lokalt. På den måde får du en liste over klinikker tæt på dig, så du hurtigt kan tage ind i klinikken og få den hjælp, du har brug for. 

Når du er i gang med at søge, så kan du også undersøge, om klinikken også har særlig erfaring med skulderproblemer. Det kan nemlig få en betydning for, om du kan hjælpes godt videre. 

Flere Nyheder