Har du prøvet en kiropraktor behandling?

25 oktober 2019
admin

Kiropraktik er en holistisk, manuel behandlingsmetode. Holistisk, fordi behandlingen er helhedsorienteret. Dvs. en kiropraktor ser ikke en lidelse som fx hovedpine som et isoleret hoved problem. Kiropraktoren vil først undersøge hele kroppens bevægelsesapparat og rygsøjlen, og se om hovedpinen måske har en årsag der ligger et helt andet sted.

Det kunne fx være en fortrukken halshvirvel, en klemt nerve, eller endda et problem der rent faktisk starter helt ned i fødderne. For en kiropraktor er kroppen ikke en samling af uafhængige løsdele, men en kompleks enhed, hvor alle dele påvirker hinanden på godt og ondt.

Manuel, fordi en kiropraktor bruger sine hænder til at behandle dig med. 

Hvis du lider af en eller flere af følgende skavanker, er det altid værd at prøve en kiropraktor behandling:

  • Hovedpine som ikke kan forklares af din læge
  • Smerter i nakken og skuldrene, piskesmæld skader
  • Reduceret mobilitet hvor som helst i kroppen
  • Rygsmerter/kroniske rygsmerter
  • Smerter i hofte, knæ, eller andre led
  • Muskelspændinger, især i ryggen eller nakken
  • Generelt smerter og problemer i bevægelsesapparatet, også kroniske

Danmarks måske bedste kiropraktor klinik

I Hammel findes der en kiropraktor som er i særklasse. Hos kiropraktoren i Hammel starter behandlingen altid med den mest grundige undersøgelse.  Det vil typisk være en digital røntgenundersøgelse af rygsøjlen og evt. andre kropsdele, som kiropraktoren formodes at kunne spille en rolle i din lidelse. Igennem en aftale med KirPACS-NIKKB har Kiropraktoren i Hammel mulighed for at samarbejde med andre tilsluttede klinikker. Det giver udvidede muligheder for både diagnose og behandling.

Kiropraktoren i Hammel har mange tilfredse klienter. Der er intet der gør livet så surt som smerter. Med en behandling hos en velkvalificeret og erfaren kiropraktor har du en rigtig god chance at genvinde din livskvalitet. Kiropraktik er statistisk set en af de bedste behandlinger for fysiske problemer. Og kiropraktoren i Hammel er en af de bedste i branchen.

Flere Nyheder