Gode vaner kan hjælpe dig med at tabe dig

27 april 2019
Emilie Jacobsen
Gode vaner kan hjælpe dig med at tabe dig

Hvis du har lidt mere på sidebenene, end du kunne ønske dig, kan nogle få ændringer af dine vaner være med til at hjælpe dig. En af de vigtigste vaner at ændre er, at du mindst fem dage om ugen skriver ned, hvad du har fået at spise den dag. Det er med til at gøre dig bevidst om, hvad du spiser. Du vil derfor automatisk holde dig selv til ansvar for, hvad du spiser. Det er med til at hjælpe dig til at tabe dig. Det tager ikke lang tid hver dag at skrive ned, hvad du har fået at spise den dag. 

En anden god vane, som du bør indarbejde er, at du venter to minutter, når du har lyst til en snack. Når du venter i bare to minutter, er det med til at gøre, at du glemmer din impuls til at spise en snack. Dermed kommer du ikke til at spise de ekstra kalorier. Har du stadig lyst til en snack, kan du love dig selv en belønning, hvis de ikke spiser den. Det kan for eksempel være, at du får en massage eller noget lignende lækkert, hvis du afholder dig fra at spise det. 

Når du vil i gang med at spise sundere, er det selvfølgelig også vigtigt, at du sørger for at rydde op i dine skabe, så du ikke har en masse snacks liggende, der kan friste dig. Det bliver nemlig ekstra svært for dig at holde fra de lækre sager, hvis du har dem i dit hjem. Hvis du skal ud for at købe dem, bliver det straks meget nemmere for dig at lade være med at spise dem. 

En fjerde vigtig vane i forhold til at tabe dig er, at du får sovet nok. Hvis du ikke sover nok, vil du mangle energi og derfor have mere lyst til snacks og søde sager. 

Flere Nyheder