Gå til tandlægen og få den rette hjælp

06 januar 2020
Søren Black

Spis og smil uden bekymringer

Det kræver bare et enkelt styrt på cyklen, så kan en af dine tænder være knækket. Dette skal du så have lavet hos en professionel tandlæge, så du både kan spise uden smerter og samtidig kan fremvise et stort smil uden at skulle være flov over det. De færreste oplever nok besøget hos tandlægen som en fest, men udebliver du fra turen i tandlægens stol, så kan det give dig mange problemer. Du vil få store smerter i munden, og dine tænder kan blive så dårlige, at du til sidst kun kan spise suppe og yoghurt. Men så galt behøver det selvfølgelig ikke at gå. Hos Tandlæge Henrik Budtz får du og dine tænder den helt perfekte behandling, så du fortsat kan både smile og spise uden de mindste bekymringer.

Moderne behandlinger midt på Amager

Tandlæge Henrik Budtz er din tandlæge på Amager. Her har tandlægen mange års erfaring med at hjælpe nervøse tandlægepatienter med at få ordnet de komplikationer, der kan opstå i munden. Alle tandbehandlinger finder sted i moderne omgivelser midt på Amager, hvor du hurtigt og nemt kan komme frem med for eksempel bus eller metro. Listen over det der kan gå galt i munden er lang. Derfor tilbyder Tandlæge Henrik Budtz dig både hjælp med eksempelvis en flækket tand, paradentose, tandkrone eller rodbehandling. Du kan også få afbleget dine tænder, hvis for meget rygning og kaffe har sat sig lidt for tydelige spor, når du smiler.

Hjælp mod tandlægeskræk

Omkring 10 procent af alle danskere lider af såkaldt tandlægeskræk, mens omkring 30 procent føler et ubehag ved at lægge sig i tandlægens stol. Det får ofte den konsekvens, at de udebliver fra tandlægebesøget. Derfor har Tandlæge Henrik Budtz specialiseret sig i at tilbyde en behandling, der er både rolig og skånsom. Alle informationer bliver her givet meget omhyggeligt, og en eventuel bedøvelse bliver altid lagt så forsigtigt som muligt. Her bliver kort sagt gjort alle bestræbelser på, at levere en service, der bare er en tand bedre.

Flere Nyheder