Gå til din øre næse halslæge, når der er skavanker her

04 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er nogle læger, som der virkelig har specialiseret sig, og dette gælder blandt andet en øre næse halslæge, for vedkommende har virkelig sat sig ind i, hvordan disse dele af kroppen fungerer, og hvilke symptomer der kan udmønte sig i forskellige skavanker.

Det er jo fint nok, at man har en læge, der kan se på forskellige forhold over det meste af kroppen og fastslå en diagnose ud fra den generelle viden, vedkommende har om kroppens bestanddele, men det er så også her, at den person kan komme til kort med at komme videre med at komme problemet til livs.

Derfor kan man opleve, at ens egen læge henviser til en øre næse halslæge, når man har problemer med et eller flere af stederne, der begår sig med disse områder.

øre næse halslæge

Den øre næse halslæge er bedst stillet til at hjælpe dig her

Og man skal ikke gå med problemer i disse tre områder af kroppen for længe, før man kan risikere, at det er noget kronisk, som der sætter sig her.

Og der er jo ikke noget at miste ved at foreslå ens læge, at det måske er sådan en specialist, man skal henvises til.

Som regel er lægen også lydhør for den slags, hvis vedkommende ikke er helt 100 procent sikker på, hvad problemet er, og hvad man skal gøre, og så hører man på dig som patient, hvad man ønsker, at der skal gøres.

Selv hvis lægen ved, hvad problemet er, så erkender lægen også, at man ikke selv kan gøre mere her, så man henviser til nævnte øre næse halslæge.

Det er forhåbentligt ikke noget stort problem, men når det gør ondt i regioner af hovedet, så er det fuldt forståeligt, at man gerne vil have set på det.

Så selv hvis man er den type, der ikke går til lægen så tit, så bør man lytte til, hvad kroppen fortæller en her.

Flere Nyheder