Find tilbehøret til dine tapas i Aalborg

22 august 2022
admin

editorial

Er du på udkig efter en måde hvorpå du kan servere et lækkert aftensmåltid for dine gæster uden at skulle svede over komfuret i timevis? Så bør du overveje tapas.

Hvor kommer tapas fra?

Tapas stammer fra Spanien, og det er små retter, som kan deles. Tapas serveres typisk sammen med drikkevarer, og de kan være både varme og kolde. Tapas kan være lavet af en række forskellige ingredienser, herunder kød, fisk, grøntsager og ost.

tapas aalborg

Hvad består tapas af?

Blandt de retter, som hyppigst ses på et velforsynet tapasbord, finder vi

– Chorizo

– Skinke (f.eks. serranoskinke eller sortfodsskinke)

– Forskellige patéer

– Gambas al ajillo (rejer i hvidløgsdressing)

– Tortilla (spansk kartoffelomelet)

– Anchoas fritas (friterede ansjoser)

– Patatas bravas

– Albóndigas (kødboller i krydret tomatsauce)

– Pintxos (den spanske udgave af jordnøddesandwiches)

– Empanadas (kødfyldte pierogies)

Hvad er patatas bravas?

Patatas bravas er en ret med stegte kartofler, der typisk serveres med en krydret tomatsauce. Retten menes at have sin oprindelse i den spanske by Madrid, og den er siden blevet populær i andre dele af Spanien og i andre lande. Patatas bravas kan serveres som forret eller hovedret, og de spises ofte med brød.

Hvad er empanadas?

Empanadas er en type pirogger, altså en form for butterdejs bagværk, der typisk er fyldt med kød, ost eller grøntsager. De stammer oprindeligt fra Spanien og Portugal, men er nu populære i mange latinamerikanske lande. Empanadas kan være bagt eller stegt og serveres som regel som en snack eller forret.

Tapas er utroligt lækre og lette, og egner sig helt perfekt som hyggelige dele retter. Mumsshop.dk leverer mange forskellige varianter af tapas. Så uanset om du er på udkig efter en traditionel spansk ret eller noget med et moderne twist, så har Mumsshop.dk den perfekte tapas til dig. Besøg Mumsshop.dk’s hjemmeside i dag og se hele det store udvalg af tapasprodukter.

Flere Nyheder