Find din lokale tandlæge i Gistrup

29 september 2019
admin

Er du – i lighed med langt de fleste danskere – langt fra up to date med dine halvårlige tandlæge besøg? Så bør du faktisk se at komme af sted. Du skal ikke vente til tandpinen indfinder sig – til den tid er skaden sket, og du risikerer at ende med et forløb, som både er dyrere og mere smertefuldt, end hvis du via regelmæssige rutine tjek og tandrensninger hos din lokale tandlæge kunne standse problemerne i opløbet.

Hvorfor skal jeg vælge Tandlægerne i Klarup som min tandlæge klinik?

Når du står for at skulle vælge den tandlæge, som skal følge dig de næste mange år og sørge for, at dine tænder holder livet ud, er det vigtigt, at du vælger en tandlæge, som du kan have tillid til. Hos Tandlægerne i Klarup lægges der særlig vægt på individuel rådgivning og behandling. Denne rådgivning tager udgangspunkt i det personlige tillidsforhold mellem dig som patient og tandlægen.

Tandlægerne i Klarup efterstræber at tilpasse behandlings løsninger, så de passer med dine behov og ønsker, og vil gøre alt for at din tandlæge behandling bliver så behagelig og smertefri som overhovedet muligt. Hos Tandlægerne i Klarup finder du udelukkende dygtige og veluddannede tandlæger og tandplejere samt øvrigt klinik personale.

Tandlægerne i Klarup har et velfungerende samarbejde med dental laboratoriet i Aalborg samt med rutinerede og velrenommerede special tandlæger, som kan tage over, skulle dine tand problemer vise sig at være af særlig art. De kompetente tandlæger på klinikken Tandlægerne i Klarup holder sig løbende opdateret gennem kurser og videre uddannelse – dette er din sikkerhed for, at din tandlæge er først a jour med de seneste behandlings metoder.

Leder du efter en dygtig tandlæge i Gistrup, kan du således trygt bestille tid til et tandlæge besøg hos Tandlægerne i Klarup – læs mere på tandlaegerne-klarup.dk

Flere Nyheder