Find den bedste restaurant i Sønderjylland
Leder du efter en lækker gourmet restaurant i Fredericia eller Tønder? Så skal du ikke lede længe – du får netop hvad du søger hos Restaurant ROS.
Hvem er Restaurant ROS?
Det sønderjyske restaurant koncept Restaurant ROS består af to beslægtede restauranter – én i Tønder og én i Fredericia. Restaurant ROS er grundlagt af de to stjernekokke Marcel Rodrigues og Steffen Snitgaard, som efter mange år på forskellige top kårede restauranter rundt omkring i det danske land er vendt tilbage til deres hjemegn, og der har grundlagt de to lækre restauranter.
De to erfarne og dygtige kokke har hver især haft deres daglige gang på restaurationer og spisesteder så som Søllerød Kro, Brødrene Price og Cofoco, og har her formået at imponere selv de mest kritiske og drevne madanmeldere. Restaurant ROS har opnået flere omtaler i Nordens White Guide, og har gjort sig særligt positivt bemærket i branchen som vinder af prisen ”Årets Feel Good oplevelse” i 2017.
Hvilken slags mad serveres på Restaurant ROS?
Restaurant ROS har mottoet ”gourmet mad i øjenhøjde” – og det er lige nøjagtig hvad du får på Restaurant ROS. Hos Restaurant ROS er fokus på de gode og friske råvarer, den afslappede og behagelige stemning, og velsmagende mad akkompagneret af lækker vin til gode priser, hvor alle kan være med. De dygtige kokke på de to restauranter gør en dyd ud af fortrinsvis at benytte årstidens lokale råvarer til fremstilling af de lækre og velsmagende retter. Efterårets menu kort byder således på kulmule, kål, bagte gulerødder, unghane, ristet boghvede og kartofler.
Når du besøger Restaurant ROS i enten Fredericia eller i Tønder, kan du således godt forberede dig på en oplevelse ud over det sædvanlige såvel når det gælder madens kvalitet som når det handler om anretningen, serveringen, og restaurantens atmosfære.
Du kan læse mere om Restaurant ROS, og se det aktuelle menu kort, på restaurantros.dk