Få professionel kropsterapi i Århus

01 april 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange danskere som ulykkeligvis går ned med stress hvert eneste år? Så bør du opsøge den rette professionelle behandling. Og denne kan du med stor fordel lade supplere af kropsterapi.

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en særlig form for behandlings metode som tager udgangspunkt i det hele menneske. Hvor samtale baseret psykoterapi primært beskæftiger sig med tanker og emotioner, tager en kropsterapeut hele klienten under behandling – krop og sjæl, så at sige.

Filosofien bag kropsterapi er at kroppen husker dårlige oplevelser som for eksempel traumer, misbrug og lignende selv om vi mentalt, kognitivt og intellektuelt har fortrængt disse. Til denne fortrængning hører også at vi glemmer at lytte til kroppens signaler, simpelt hen fordi vi lever i fornægtelse af at der er noget grundlæggende galt.

image

Når kroppen ikke føler sig lyttet til vil den reagere med eksempelvis stress, kroniske smerter eller angst symptomer. Og så er det at man risikerer at blive ganske alvorligt syg.

Hvad kan jeg opnå med kropsterapi?

Hvis du vælger at supplere din stress behandling med kropsterapi har du faktisk rigtig meget at vinde. Du vil for eksempel kunne opnå en højere grad af krops bevidsthed. Dette vil kunne hjælpe dig til at undgå stress inducerende situationer i hverdagen fremadrettet.

Samtidig vil du opleve at der kommer mere ro på bagsmækken når du lærer at lytte til din krop og tolke dens signaler korrekt. Dette er en kæmpe fordel når det handler om at arbejde sig igennem en stress sygemelding og komme helskindet ud på den anden side.

Hvor finder jeg en god kropsterapeut i Århus?

Hvis du er bosiddende i Århus eller nærmeste omegn kan du med stor fordel vælge kropsterapeut Lisbeth Degn som din terapeut. Klik ind og læs mere, og bestil tid til din første behandling, på lisbethdegn.dk.

Flere Nyheder