Få hjælp til håndtering af stress hos en lokal psykolog

26 februar 2021
Astrid Pedersen

Når livet gør ondt, kan man godt få brug for hjælp. Og den hjælp kan du få hos en autoriseret psykolog.

Hvor kan jeg få psykologbehandling i Lyngby?

Er du bosiddende nord for København, for eksempel i Lyngby, Gentofte eller Furesø Kommune, kan du med fordel vælge en psykolog som residerer i dette område. Det er praktisk i forhold til transport, og kan give dig ekstra motivation til at komme af sted til din aftale. Søger du således efter en dygtig autoriseret psykolog i Lyngby kan du med fordel tjekke Psykologen.dk.

Hvem er Psykologen.dk?

Bag Psykologen.dk står autoriseret psykolog Lars Nørgaard som driver sin psykolog praksis fra sin klinik i Kongens Lyngby.

Lars Nørgaard har igennem mange år hjulpet masser af glade og tilfredse patienter med at komme igennem stress, lære at håndtere angst lidelser eller bearbejde sorg og tab. Hos Lars Nørgaard kan du få hjælp og sparring når du ønsker at forbedre din mentale tilstand. Det kan for eksempel være at du føler du hænger fast i en bestemt rolle eller i et tanke og handle mønster som ikke er hensigtsmæssigt.

Autoriseret psykolog Lars Nørgaard kan gennem samtale terapi hjælpe dig med at finde de redskaber som du skal bruge for at genopbygge et lavt selvværd eller bare komme til at se det hele lidt fra oven. I mange tilfælde er det nemlig lige netop det der skal til for at kunne komme videre efter et dødsfald eller en skilsmisse, lære at leve med angst, eller lægge en stress sygemelding bag sig.

Du kan booke tid til en indledende konsultation via hjemmesiden Psykologen.dk. Lars Nørgaard behandler patienter med eller uden henvisning fra lægen, med sækning fra din private eller arbejdsgiver betalte sundheds forsikring, eller ved egen betaling. Du kan læse mere om psykolog hjælp i Lyngby på https://psykologen.dk/ 

Flere Nyheder