Få hjælp til din stress hos en psykoterapeut

30 september 2019
admin

Går du og døjer med stress i hverdagen, og har du svært ved at overskue hvorledes du skal komme ud af den onde cirkel af depression, angst og udbrændthed? Så er et forløb hos en dygtig psykoterapeut sandsynligvis noget for dig. Hos en psykoterapeut kan du nemlig lære dig selv at kende på et helt andet plan, samtidig med at du kan få en ”værktøjskasse” med redskaber, som kan hjælpe dig med din selvudvikling.

Hvor får jeg den bedste behandling mod stress og udbrændthed?

Hos psykoterapeut Lars Roed Andersen kan du være sikker på at få den bedste og mest grundige behandling for stress med udgangspunkt i din egen unikke livssituation. Psykoterapeut Lars Roed Andersen er uddannet og eksamineret psykoterapeut fra Center for Selvudvikling i Århus, og har igennem de seneste 17 år arbejdet aktivt med terapi og selvudvikling. Denne uddannelse er fireårig og godkendt af Foreningen af Danske Psykoterapeuterefter retningslinjer udstukket af Sundhedsstyrelsen. Når man bliver uddannet fra Center for Selvudvikling, bliver man eksamineret af en autoriseret psykolog, og har tillige gennemgået over 1200 timers teoretisk og praktisk undervisning i terapi og psykologi, her under supervision.

Psykoterapeut Lars Roed Andersen er dertil medlem af Foreningen af Danske Psykoterapeuter, og opererer således under denne branche forenings retningslinjer angående etik og diskretion. Hos psykoterapeut Lars Roed Andersen kan du være sikker på at få en behandling, som inddrager hele din livsverden – ingen no size fits all løsninger her. Du vil opleve en øget selvindsigt og få overblik over de mekanismer, som forårsager din stress og dine øvrige reaktioner, og gennem øvelser i mindfulness og kognitiv terapi vil du udvikle redskaber til at håndtere disse symptomer.

Er du således bosiddende i eller omkring Randers, og leder du efter en dygtig terapeut, som kan hjælpe dig ud af den onde stress spiral, kan du kontakte psykoterapeut Lars Roed Andersen via

Flere Nyheder