Få hjælp til at overkomme stress

25 oktober 2019
admin

Mange tusind mennesker i Danmark kæmper hver eneste dag med stress symptomer. Flere af disse vælger at ignorere deres symptomer, og bide tænderne sammen for at kunne gennemføre en arbejdsdag. Dette er virkelig farligt. Stress er nemlig kroppens måde at fortælle os, at der er noget helt galt. Og når vi ikke lytter efter, risikerer disse stress symptomer at udvikle sig til en permanent tilstand, som kan være endog virkelig svær at komme ud af. Kronisk stress slider hårdt på krop, psyke og de kognitive funktioner.

Det ses desværre ikke sjældent, at mennesker, som har lidt af stress over en længere periode, må trækkes med smerter, depression, og – i mange tilfælde – permanente hjerneskader resten af deres liv. Således kan ubehandlet stress være direkte invaliderende, og i de værste tilfælde have dødelig udgang. Tusindvis af dødsfald tilskrives hvert år stress relaterede sygdomme, som kunne være undgået, havde man i tide sagt fra og opsøgt en stress ekspert.

hvor kan jeg få hjælp til at slippe af med min stress?

Slås du dagligt med de kendte stress symptomer som for eksempel hjertebanken, angst, trykken for brystet, koncentrations besvær og et evigt tankemylder? Har du vanskeligt ved at falde i søvn om aftenen – og oplever du fordøjelses besvær samt ændringer i din vægt? Er du altid træt og udbrændt, og aldrig rigtig glad? Så er det på tide, at du begynder at tage din krops signaler alvorligt, og samtidig opsøger professionel hjælp, inden tilstanden går hen og bliver kronisk.

Hos stress specialist Lars Roed Andersen, som er uddannet psykoterapeut, kan du få kvalificeret og professionel hjælp til håndtering af din stress. Lars Roed Andersen har mange års erfaring inden for – og stor ekspertise med – behandling af stress patienter. Hos psykoterapeut Lars Roed Andersen kan du få hjælp til at finde dine indre ressourcer frem på ny, og dermed overkomme din stress. Læs mere på https://larsroedandersen-psykoterapi.dk/stress-og-udbraendthed/ 

Flere Nyheder