Få den bedste sparring hos din lokale psykolog

05 januar 2021
Astrid Pedersen

Føler du, at dit liv er gået i hak, og at du derfor kører i samme rille konstant? Begår du hele tiden de samme fejl, og oplever du de samme følelser af fiasko og magtesløshed, når du endnu engang falder i den samme fælde – for eksempel når det handler om forholdet til andre mennesker eller om egne personlige præstationer? Og er du efterhånden bange for at indgå i tætte relationer, eller for at prøve noget nyt i dit liv? Så er det på tide at få hjælp og støtte udefra – for eksempel hos en dygtig psykolog.

Hvordan kan Lars Bjarnø hjælpe mig?

Hvis du har brug for hjælp fra en psykolog på Østerbro kan du med fordel kontakte Lars Bjarnø. Psykolog Lars Bjarnø har mange års erfaring inden for psykologisk og terapeutisk praksis.

Hos psykolog Lars Bjarnø kan du få hjælp i forbindelse med bearbejdelse af eksistentielle problemer samt angst, stress, depression og lignende. Lars Bjarnø er også en god sparring partner hvis du ønsker at udvikle dig på det personlige eller sjælelige plan, og ønsker en solid base for dette projekt.

Lars Bjarnø beskæftiger sig fortrinsvis med eksistentiel og metakognitiv terapi. Metakognitiv terapi er en retning inden for psykologisk praksis som har fokus på den måde hvorpå vi tænker om – og reagerer på – forskellige påvirkninger. Disse tanke og handle mønstre kan nemlig direkte påvirke vores humør og livssyn i det daglige, og være medvirkende årsager til at vi bliver ved med at opleve de samme problemer.

Gennem metakognitiv terapi kan du opnå en højere bevidsthed om de dynamikker som fører til dårlige parforhold, lavt selvværd, eller måske endda afhængighed og misbrug. Og du kan få en dybere indsigt i dit eget selv, således at du bedre vil være i stand til at navigere i tilværelsens af og til hajfyldte farvande.

Bestil tid online på larsbjarno.dk

Flere Nyheder