Få den bedste behandling hos din lokale tandlæge

25 oktober 2019
admin

Vi ved alle sammen godt, at vi bør gå til tandlægen med jævne mellemrum for at få efterset og renset tænderne. Derfor bør du, såfremt du netop er flyttet til en ny by, udse dig en tandlæge klinik, som du har lyst til at besøge.

Tandlægerne på Stjernepladsen – pålidelig og rutineret tandlæge i Århus

Blandt de dygtigste og mest velansete tandlæger i Århus finder du klinikken Tandlægerne på Stjernepladsen. Tandlægerne på Stjernepladsen er en etableret tandlæge klinik, som gennem flere årtier har beboet den fine adresse i det centrale Århus.

Der er god grund til at vælge Tandlægerne på Stjernepladsen som din faste tandlæge. Ud over den gode og centrale beliggenhed, får du også en tandlæge med et velfortjent godt renommé blandt århusianerne. Dette skyldes den notorisk professionelle og empatiske behandling, man som kunde hos Tandlægerne på Stjernepladsen modtager fra første gang man sætter sig i den top moderne tandlæge stol. Hos Tandlægerne på Stjernepladsen vil du altid blive modtaget med et smil og fuld lydhørhed.

Tandlægerne på Stjernepladsen efterstræber at yde en behandling, som er i trit med dine individuelle behov og din unikke historik. Lider du eksempelvis af tandlæge skræk eller angst for nåle, behøver du blot at indvi tandlægen i denne problematik – så vil han eller hun sørge for, at der bliver sat ekstra tid af til din behandling, at den kan foregå i dit tempo og med respekt for dine grænser. Du kan således roligt vælge Tandlægerne på Stjernepladsen som din fast tandlæge, når du leder efter en klinik du kan frekventere med henblik på dine årlige eller halvårlige eftersyn og tandrensning.

Du kan kontakte Tandlægerne på Stjernepladsen via hjemmesiden stjerneklinik.dk – når du først er oprettet som kunde, vil du få adgang til det online booking system, hvor du fremover kan reservere tid til aftale. Læs mere på http://stjerneklinik.dk/ 

 

Flere Nyheder