En person, der arbejder med akupunktur bør også have en nødudgang

25 oktober 2019
admin

Der menes intet frækt ved denne overskrift, og det handler egentlig heller ikke så meget om, hvad man som akupunktør bør have af reservemuligheder med øvelser og metoder, hvis ens foretrukne og alternative ikke virker.

Vi virker vitterligt noget så bogstaveligt som at have nødudgange, hvis der skulle opstå problemer.

Nu lever vi jo i Danmark, hvor der sjældent er farlige og vilde dyr, der forvilder sig indenfor, der sker sjældent jordskælv, og indbrud i forretninger, hvor man kan se, der er aktivitet på højlys dag, sker også ikke så tit.

Så den eneste store fare, der som regel kan opstå, hvor man skal agere hurtigt og resolut, er hvis der opstår en brand, eller man kommer til skade med noget udstyr.

Med en akupunktør er det nok mest det med en brand, der kan være nødsituationen her, hvor man skal handle kvikt.

Man har jo nok flere forskellige og glade kunder forbi i ens behandlingscenter af både velkendte og nye ansigter, som det sker her: https://www.rygcentermidtvest.dk/akupunktur-herning

Derfor kan man nok ikke lige nå at anvise alle nødudgange og forklare til hver kunde, hvad der skal ske, hvis der sker noget uventet, hvor man skal hurtigt ud, som man ser det ved flyveture.

Men derfor er det vigtigt, at personen, der står for at lave akupunktur ved, hvad man skal gøre, hvis der sker noget. 

Man skal være bekendt med alle nødudgange, hvor brandslukkeren er, hvem man måske skal ringe til af brandvæsen, have en brandøkse liggende og så videre, så man er på den sikre side.

Man har jo ikke lyst til at spilde kundens tid hos en ved at holde den slags øvelser og lave en masse forklaringer, så derfor er det nødvendigt, at man kan reagere korrekt, hvis det uventede skulle opstå, uanset hvor langt man er nået i behandlingen. 

Flere Nyheder