Disse mennesker skal du IKKE invitere med på et værtshus

30 september 2019
admin

Vi vil ikke til at trække navne frem på præcise personer, som vi mener, det ikke ville være en god idé at hive med ind på et værtshus.

Det er de overordnede personer og relationer, som vi vil komme ind på her, som du ikke skal tage med ind på et værtshus af forskellige årsager, selvom der måske kan være en anledning.

Så kan man spørge sig selv, fordi man dog overhovedet skulle begynde at overveje dette, hvis det en speciel relation, man skal til at møde, at man kunne finde på at tænke, at den er dem ville med på værtshus.

Det kan måske hænge sammen med, at ens omgangskreds befinder sig på værtshuse, man kan selv lide at besøge disse steder, og når man tager i byen, så starter man på et værtshus – og slutter der måske også.

Du og dine kollegaer har måske endda en tradition med, at I tit og ofte efter arbejde tager ned på det samme værtshus og taler sammen.

På den måde ender ens grundlag med at bestå af disse værtshuse, hvor man heller vil have en håndbajer til en billig penge end at lægge mange kroner for en eller anden kaffe-variant på en dyr café, man alligevel ikke kan udtale navnet på.

Men der kan være grund til at udvide ens horisont, for man skal tænke på den person, man skal mødes med.

Hvis det er en date, er det måske ikke et værtshus, man skal besøge, medmindre man har fundet ud af forud, at man hver især er til den slags.

Skal man indgå et forretningsmøde med nogle samarbejdspartnere, så er det især caféen eller en restaurant, der er at foretrække.

Skal mødet dog foregå på en bodega på Christianshavn, så er det eneste rigtige sted at gå hen på amagerportvinstue.dk.

Flere Nyheder