Den bedste alkoholbehandling på et professionel misbrugscenter

25 oktober 2019
admin

Har du besluttet, at alkohol skal være et overstået kapitel i dit liv, og at du ønsker at lægge misbruget på hylden? Så bør du søge hjælp hos et professionelt misbrugs- eller behandlingscenter.

Hvorfor vælge Behandlingscenter Stien?

Der er mange gode grunde til at vælge et velrenommeret og anset behandlingscenter som for eksempel Behandlingscenter Stien, når du står for at skulle gennemgå en afvænning. For det første er det vigtigt, at du vælger et behandlingscenter, på hvilket der ydes terapi og behandling ud fra evidens baserede metoder, og hvor der anvendes en konsistent og gennemprøvet model.

Hos Behandlingscenter Stien foregår behandlingen med afsæt i den populære og særdeles effektive metode, som kaldes Minnesota kuren efter sit oprindelses sted i USA. Minnesota kuren har igennem flere årtier ed stor succes været anvendt som behandlingsform i forbindelse med afvænning og behandling af alle typer afhængigheds relateret misbrug – dog især alkoholisme.

Når succes raten for Minnesota kuren er så høj, skyldes det, at behandlingen er helheds orienteret, og tager udgangspunkt i det enkelte menneskes livsverden i stedet for ensidigt at fokusere på misbruget. Under behandlingen er det centralt, at den misbrugsramte lærer at forholde sig til sit misbrug og til sig selv i en bredere kontekst, og at vedkommende får redskaber, som han eller hun kan tage med sig ud i det virkelige liv.

For det andet er det en rigtig god idé at lade sig indlogere under forløbet. På den måde kan du være sikker på, at du ikke har adgang til afhængigheds skabende substanser mens behandlingen foregår. Hos Behandlingscenter Stien får du dit eget værelse i de fem uger, behandlingen varer. Der vil altid være adgang til at tale med en af de mange dygtige misbrugskonsulenter, som er tilknyttet Behandlingscenter Stien. En misbrugskonsulent er typisk selv tidligere misbruger eller tørlagt alkoholiker, som har gennemgået behandlingen, og derfor kan relatere til de kvaler, du måtte gennemgå.

Du kan læse mere om alkoholbehandling på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder