Bevar dine tænder og gummer sunde og raske med hjælp fra din tandlæge

10 november 2020
Astrid Pedersen

Det anbefales at du mindst en gang om året opsøger en tandlæge med henblik på tandeftersyn og tandrensning.

Hvorfor gå til tandlæge – mine tænder har det fint?

Du synes måske det virker som penge ud af vinduet at få foretaget tandeftersyn og rensning hos din tandlæge. Dine tænder virker sunde og raske, og du har hverken smerter eller blødninger fra tandkødet.

Men her skal du huske at når først tandpinen melder sig på banen, eller tandkødet begynder at bløde i forbindelse med tandbørstning, er skaden allerede sket. Du har fået en syreskade eller en tandbyld, eller du er blevet angrebet af tandkødsbetændelse eller – i værste fald – parodontose.

På dette tidspunkt er det for sent med forebyggende behandling. Tandlægen kan allerhøjst søge at begrænse skadernes omfang. Og det kan hurtigt blive en noget dyrere omgang end et halvårligt tandeftersyn.

Tandlæge Einar Engen – din tandlæge i Odense

Har du brug for en tandlægeklinik som har hoved fokus på forebyggelse af sygdomme i tænder og tandkød kan du med fordel vælge Tandlæge Einar Engen.

Tandlæge Einar Engen er en tandlægeklinik som igennem flere år har serviceret glade og tilfredse borgere i Odense og nærmeste omegn. Hos Tandlæge Einar Engen er du garanteret en tandlæge behandling i høj kvalitet, hvor empati, professionalisme og en individuel tilgang til tandpleje går hånd i hånd.

Har du tandlæge skræk kan du altid bare anføre dette i forbindelse med tidsbestilling – så vil tandlægen sørge for at der bliver afsat ekstra tid til din behandling, således at du selv kan styre tempoet og få de pause du har brug for. Og skulle det knibe med finanserne kan du altid hos Tandlæge Einar Engen få en fordelagtig afbetalings ordning uden renter som giver dig mulighed for at bide omkostningen over og betale ad flere omgange.

Du kan læse mere om Tandlæge Einar Engen og booke tid til en indledende konsultation på hjemmesiden tandlaegeodense.dk

Flere Nyheder