Bestil tid online hos kompetent tandlæge i Århus

23 oktober 2019
admin

Du har sikkert hørt det tit – men nu får du det at vide én gang til: Du skal huske at passe dine tandlæge besøg! Allerhelst bør du lade dine tænder rense og efterse to gange om året. Det er dog de færreste danskere, som når denne rate – og det er rigtig ærgerligt. Et tandlæge besøg med tilhørende tandeftersyn og en dybderensning af tænder og tandkød kan nemlig forebygge alvorlige lidelser og tilstande i gummerne, tænderne og kæben.

Selv om du ikke har ondt i tænderne lige nu, bør du stadig afse tid til at besøge tandlægen mindst en gang om året. Når tandpinen først melder sig, og det begynder at dunke af smerte i dit tandkød, kan skaden nemlig være sket, og du har udviklet en tandbyld eller en behandlingskrævende betændelsestilstand i tandens rod eller rodspids.

Du kan også have været så uheldig, at en længere varende tandkødsbetændelse har forårsaget den frygtede lidelse parodontose. Og så kan det sagtens ske, at du skal tilbringe mere tid – og smide flere penge – hos tandlægen, end hvis du havde valgt at passe dine rutinemæssige tandlæge besøg.

Hvad hvis jeg ikke har råd til at gå til tandlæge?

Det koster faktisk sjældent en formue at få foretaget et rutine tjek med en tilhørende tandrensning. De fleste tandlæger arbejder med fastlagte priser – og er du tilmed medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få en del af udgiften dækket. Det er billigere at gå til tandlæge end at gå til frisør. Og hvor dit hår vokser ud igen, kan man ikke sige det samme om tænderne i dit blivende tandsæt – mister du dem, vokser der ikke nye ud.

Således kan regelmæssige tandlæge besøg faktisk godt vise sig at være en rigtig god forretning. Du kan booke tid online hos din tandlæge i århus på stjerneklinik.dk

Flere Nyheder