Balance i krop og sind med psykomotorisk terapi

25 oktober 2019
admin

Lider du af stress og udbrændthed, eller har du svært ved at komme oven på igen efter et svært traume? Føler du, at dit sind og din krop er ude af balance, og at du ikke har kontrol over dit fysiske udtryk? Så bør du opsøge en psykomotorisk terapeut.

Hvad er psykomotorisk terapi?

Psykomotorisk terapi er en form for kombination af psykoterapi og det, man i gamle dage kaldte afspændings pædagogik. Hvor psykoterapi i høj grad tager udgangspunkt i samtale og kognitive metoder, har psykomotorisk terapi adopteret et mere holistisk og krops orienteret syn på det samspil, der foregår mellem det fysiske og det mentale.

En psykomotorisk terapeut vil typisk arbejde med kroppens muskler, led og bevæge apparat samtidig med at følelser og tanker tages med ind i ligningen med det formål at få skabt en relation mellem hjerne og krop. Når du udfører de psykomotoriske øvelser, vil du opleve en øget krops bevidsthed og en samhørighed med din egen krop, med hvilken du måske har mistet kontakten gennem årevis af stress, depression og usund livsstil. Du lære at lytte efter – og at reagere på – din krops signaler. Og når du bliver bedre til at tage din krop alvorligt, vil din livskvalitet stige mærkbart.

Hvor finder jeg en dygtig psykomotorisk terapeut?

Hvis du leder efter en psykomotorisk terapeut i nærheden af Esbjerg, Ribe eller Bramming, kan du med fordel besøge Trine Pelle. Psykomotorisk terapeut Trine Pelle har mange års erfaring inden for psykomotorisk terapi, og har sine særlige fokus områder inden for psykomotorisk terapi og afspænding samt relationsarbejde, forebyggelse af fysisk og psykisk ubalance samt rehabilitering. Hos psykomotorisk terapeut Trine Pelle er du garanteret en behandling, som er præget af omsorg, empati og respekt for dig og dine fysiske og psykiske grænser.

Du kan læse mere om psykomotorisk terapi på trinepelle.dk

Flere Nyheder