Akupunktur i Valby – find den rette klinik

05 august 2022
admin

editorial

Måske har du hørt om akupunktur, men er usikker på hvad det skal gøre godt for. Læs med i det følgende og bliv klogere.

Hvad er fordelene ved akupunktur mod angst og stress?

Akupunktur har vist sig at være en effektiv behandling af angst og stress i en række undersøgelser. I en undersøgelse havde personer, der modtog akupunkturbehandlinger, et betydeligt lavere angst- eller stressniveau end personer, der ikke modtog akupunktur.

Hvordan virker akupunktur til smertelindring?

Akupunktur virker ved at stimulere nervesystemet og frigive kemikalier i hjernen, som hjælper med at reducere smerte. Akupunktur har vist sig at være en effektiv behandling af en række kroniske smertetilstande, herunder lændesmerter og nakkesmerter.

Akupunktur Valby

Hvilke andre tilstande kan behandles med akupunktur?

Ud over de ovenfor nævnte tilstande har forskning vist, at akupunktur også kan være nyttigt til behandling af spændingshovedpine, nakkesmerter, hekseskud, lumbago, indeklemt iskiasnerve, diverseformer for inflammatorisk gigt, og slidgigt. Hvis du lider af en af disse lidelser kan du måske tale med din læge om, hvorvidt akupunktur kan hjælpe dig med at finde lindring.

Kan akupunktur forbedre fertiliteten?

Akupunktur er blevet brugt i århundreder til behandling af infertilitet. I de senere år er der kommet flere og flere beviser for, at akupunktur faktisk kan forbedre fertiliteten. En gennemgang af undersøgelser, der er offentliggjort i det medicinske tidsskrift Fertility and Sterility, viste, at akupunktur kan øge succesraten. Akupunktur kan forbedre blodgennemstrømningen til livmoderen og øge tykkelsen af endometrium, som er den slimhinde i livmoderen, hvor et befrugtet æg implanterer sig.

Akupunktur kan desudenforbedre succesraten ved in vitro-befrugtning (IVF). En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Fertility and Sterility viste, at kvinder, der gennemgik akupunkturbehandlinger før og efter deres IVF-procedurer, havde en betydeligt højere graviditetsrate end dem, der ikke fik akupunktur. Desuden viste en anden undersøgelse, at akupunktur kan øge succesraten for IVF med op til 65 %.

Læs mere på https://aku-punkturklinik.dk/.

Flere Nyheder