Terapi for par i Charlottenlund

25 oktober 2019
admin

Mange parforhold og ægteskaber går i opløsning hvert eneste år – og for de flestes vedkommende er der en årsag, som bunder i dårlig eller mangelfuld kommunikation parterne imellem. Ofte skyldes bruddet en form for manglende synkronicitet mellem parterne – man er simpelt hen ikke på bølgelængde, hvilket giver anledning til mange svære misforståelser.

Der sker ikke sjældent det, at parforholdet får det endelige dødsstød ved utroskab. Men her er det vigtigt at pointere, at det sjældent er utroskaben, som forårsager det skrantende parforhold. Det er snarere omvendt – og utroskab er som regel et symptom, og ikke en årsag.

Når familien bliver et fængsel

Et parforhold kan også gå i stykker, når det, der ellers burde være en lykkelig begivenhed – nemlig familiestiftelse – viser sig at være et helvede på jord. Det at blive mor eller far kan for mange menneskers vedkommende rippe op i fortidens fortrængte traumer og svigt i barndommen, som man ikke havde overvejet kunne være et problem, og derfor måske har undladt at indvi partneren i.

Fødselsdepressioner og børn med diagnoser kan også slide hårdt på parforholdet over tid. Til alt held er der dog håb for jer, som ønsker at bevare forholdet, og finde tilbage til den kærlighed, som var engang. I kan med fordel henvende jer til en dygtig parterapeut, som kan hjælpe jer på vej mod et stærkere forhold.

Find en kompetent psykolog til parterapi i Charlottenlund

Er I bosat i det smukke og naturskønne Charlottenlund eller nærmeste omegn, kan I for eksempel besøge den dygtige autoriserede psykolog Karina Elver Hansen. Karina Elver Hansen har igennem årene, siden hun færdiggjorde sin uddannelse som cand. psych., specialiseret sig inden for behandling af parforholdets problemer. Hos autoriseret psykolog Karina Elver Hansen kan I med sikkerhed få genskabt balancen og den god dynamik i forholdet. Læs mere på karinaelver.dk

Flere Nyheder