Få hjælp i svære tider hos en dygtig psykolog

25 oktober 2019
admin

Er du ramt af en hård, psykisk krise, en depression eller måske en angst lidelse? Så kan det anbefales at søge hjælp til at komme videre hos en dygtig behandler – helst en autoriseret psykolog, som har gennemgået den relevante og kompetence givende uddannelse inden for området.

Hvor finder jeg en dygtig autoriseret psykolog i Vejby?

Er du bosat i eller i omegnen af Vejby, kan du med fordel opsøge autoriseret psykolog Mette Herslund, hvis du leder efter en psykolog, som med faglig stolthed og menneskelig empati kan hjælpe dig igennem kriser og svære perioder. Hos autoriseret psykolog Mette Herslund er du sikker på at blive taget alvorligt, og at dine problematikker behandles med den yderste omhu og indføling.

Mette Herslund har altid haft menneskelig trivsel og personlig udvikling som fokus område i forbindelse med sit terapeutiske virke, og hun har igennem årene via studier og praksis nærstuderet og afprøvet mange forskellige modaliteter, som virker i forhold til aktivering af menneskets selvhelbredende ressourcer.

Gennem et terapi forløb hos autoriseret psykolog Mette Herslund vil du således lære at udvikle dine egne redskaber til at bygge en ny tilværelse op, hvor dine uhensigtsmæssige handle og tanke mønstre erstattes af mere formålstjenlige modeller. Du vil blive udfordret på dine negative forestillinger om dig selv, som næsten med sikkerhed er ganske fejlagtige, og du vil opnå stor indsigt i din egen psyke.

Med autoriseret psykolog Mette Herslund er du sikker på at få en behandler, som har et helheds orienteret syn på såvel verden generelt som på den psykologiske behandling i særdeleshed. Du vil opleve, at du hurtigere vil kunne vende dine negative oplevelser til læring, og dermed komme styrket igennem en svær periode i dit liv eller en eksistentiel krise. Dine dårlige erfaringer bliver en læremester, og lektionerne kan du tage med dig ind i din nye tilværelse.

Læs mere om psykologer i Odense på psykologmetteherslund.dk

Flere Nyheder