Bevar dit flotte tandsæt – besøg din tandlæge jævnligt

25 oktober 2019
admin

Er det alt for længe siden, at du har været til tandlægen – og gruer du lidt for det næste besøg? Så bør du finde en tandlæge, som tilbyder omhyggelig og personlig behandling i et professionelt regi. Og en sådan tandlæge finder du i Vallensbæk, hos Tandlæge Mille Kjær.

Hvilke behandlinger tilbyde Tandlæge Mille Kjær?

Når du sætter dig i stolen hos Tandlæge Mille Kjær, kan du forvente at få den mest omhyggelige behandling, som er skræddersyet til dine behov. Dette uanset om du blot besøger klinikken med henblik på et rutinemæssigt tandeftersyn med tilhørende rensning af tænder og tandkød, eller om du er i markedet efter en af de mere avancerede tandlæge behandlinger.

Det kunne for eksempel være parodontosebehandling, rodbehandling, krone eller bro behandling, montering af implantat, udfærdigelse af proteser, eller måske endda tand kirurgi. Der ud over tilbyder Tandlæge Mille Kjær effektiv tandblegning til dig, der måske synes, at bisserne er gået hen og blevet lidt for gule med tiden. Og så vil du selvfølgelig altid modtage grundig opfølgning på din behandling.

Hvor finder jeg Tandlæge Mille Kjær?

Tandlæge Mille Kjær er en lille – mange patienter bruger ordet hyggelig – klinik med beliggenhed centralt på Vallensbæk Strandvej. Det er nemt at komme til klinikken med offentlig transport, og der er gode parkerings muligheder, hvis du er i bil.

Dertil kommer, at Tandlæge Mille Kjær opererer med særdeles fleksible åbningstider, således at det altid burde være muligt for dig at finde en tid, som ikke går ud over dit arbejds eller privat liv i nævneværdig grad. På den måde vil du med Tandlæge Mille Kjær kunne opretholde en rimelig frekvens af tandlæge besøg – og dermed bevare dine tænder sunde og funktionsdygtige hele livet igennem.

Du kan læse mere om de forskellige behandlinger, og finde mere praktisk information, på milletand.dk

Flere Nyheder