Få hjælp til familieterapi hos autoriseret psykolog

30 september 2019
admin

Føler du, at din familie er på randen af et kollektivt nervøst sammenbrud, og at det er uoverskueligt hvorledes du skal få den på ret køl igen? Er et enkelt familie medlems problemer blevet alt overskyggende, og stjæler de overskud og energi fra resten af familiens medlemmer? Så kan du med fordel kontakte en autoriseret psykolog med speciale i familieterapi.

Hvor finder jeg en dygtig autoriseret psykolog i Odense?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, er det en god idé at lave en aftale med en autoriseret psykolog. En autoriseret psykolog kan hjælpe dig med gennem eksempelvis kognitiv terapi at opnå en øget forståelse for dine egne handle og tanke mønstre, og derved give dig mulighed for at forme din egen fremtid ved at erstatte disse med mønstre, som er mere formålstjenlige. Autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann har sin psykolog praksis i Odense, og tilbyder psykolog hjælp til især børn, unge og voksne, som har det svært i tilværelsen, hvilket kan betyde, at familien præges af mistrivsel og ubalance.

Hos Jens Henrik Thormann kan du opsøge hjælp, hvis du selv eller én i din familie lider af psykiske lidelser eller psykologisk relaterede vanskeligheder i en grad, så det påvirker hele familiens sammenhængskraft. Psykisk sårbarhed kan nemlig udmønte sig i uhensigtsmæssige dynamikker i familiens daglige liv og samspil, som kan føre til mistrivsel hos de øvrige familiemedlemmer – og så er man pludselig havnet i en ond, nedadgående spiral.

Jens Henrik Thormann sætter en stor ære i at overholde såvel etiske retningslinjer som at holde et højt niveau af troværdighed og konsistens i sit forhold til patienterne. Alle henvendelser vil blive taget alvorligt, og tillige behandlet med den yderste omhu og fortrolighed. Jens Henrik Thormann benytter udelukkende anerkendte og evidens baserede behandlings metoder i sit virke som autoriseret psykolog, og der tilstræbes et højt fagligt niveau i terapien.

Du kan læse mere på psykologpraksis-odense.dk

Flere Nyheder